En smakebit og en bønn

Nå nærmer jeg meg veldig muligheten til å gi forlaget klarsignal til å gå i gang med trykking av boka mi – men… Jeg mangler fortsatt noen på lista for forhåndsbestilling før jeg er helt klar til å trykke på send-knappen.

Min bønn til dere alle, der ute, er nå: Kan dere være så inderlig snille å dele informasjonen om boka mi til deres venner og bekjente, så kanskje får jeg forhåndssolgt nok til å få fullført prosessen. Del gjerne fra både her på bloggen, og fra Facebooksiden Helga A Sriskantharajah En vei gjennom livet.

Og – har dere husket på å bestille en bok selv? Som dere skjønner så har jeg plass på lista mi 🙂

Som en liten sukkerbit skal dere få dette diktet:

Jeg håper dere liker det, og at det kan være med på å få dere til å anbefale andre å kjøpe min diktsamling, En vei gjennom livet. Jeg krysser fingrene for at dere ser noe godt i diktene mine, at dere finner deres egen verdi der.

I diktet over er min tanke at hver dag er ny. Du får nye sjanser – hvis du vil. Bla om – eller ta en ny bok – og du vil finne nye gleder og utfordringer. Du vil kunne finne lykke og utvikling – når du velger.

Enda en liten smakebit fra boka kommer her – og siden det er søndag synes jeg denne passer godt.

Uansett hvilken tro vi bekjenner oss til – så tror jeg at de viktigste bønnene våre er samstemte og gode. Jeg tror de bønnene vi føler på de inderligste er de bønner vi ber for at andre skal ha det godt sammen – og sammen med oss. Det er bønner om kjærlighet og respekt mellom mennesker på jorden – Bønner om at toleranse kan skape vennskap og fred.

Jeg håper dere liker det dere har fått innblikk i her, og jeg vil være veldig takknemlig om dere vil forhåndsbestille boka mi – eller om dere vil være snille å anbefale/dele informasjonen om den til deres venner og bekjente.

Tusen takk for at dere er der ute! Jeg setter stor pris på hver enkelt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s