Drømmen føles nærmere i 3D

Altså, når jeg kommer fra jobb og åpner e-posten og finner en 3D-pdf med bildet av boka mi – ja da må jeg nesten klype meg selv i armen. Det er nesten ikke til å tro at jeg har klart å få til dette. Eller – jeg er jo ikke helt i mål enda da, men det kommer.

Nå er det liksom bare oppløpssida igjen – litt mer forhåndssalg – litt mer bekymring – litt mer dårlige nerver – litt mer spenning- litt mer arbeid – og litt mer glede – så når jeg målet.

Jeg er mest av alt nå spent på tilbakemeldingene på boka. Det er liksom ikke helt smertefritt og enkelt å slippe taket i orden man har satt sammen. Jeg vil jo så gjerne at andre skal like det de leser – at de skal finne glede, trøst og samhørighet i diktene mine. Jeg håper jeg treffer.

Diktene i boka har jeg prøvd å sette sammen på en slik måte at den skal kunne passe for de fleste som liker dikt – som elsker ord, og som tør å kjenne på følelser når de leser. Jeg tror noen av diktene kan treffe de unge som er på vei inn i voksenlivet – like godt som de kan treffe slike som meg, som har noen år på baken – og jeg tror det kan treffe de som står på generasjonstrinnet over mitt også. Fra 18 til 118, sånn cirka

Håpet er at boka kan finne lesere over alt – at den kan ende som vertinnegave til den som holder det første selskapet når coronaviruset har blitt satt i lenker, eller som julegave under treet, til en mor eller venninne som har alt annet. Kanskje kan den en gang ligge på bordet i resepsjonen på et hotell, eller på venterommet hos legen, psykologen, fysioterapeuten eller frisøren…

Aahh… drømmer….

Bare minner om muligheter for forhåndsbestilling:

Jeg trenger følgende opplysninger: Navn, adresse, mobilnummer, e-postadresse, og hvilket antall bøker du ønsker.

Legg igjen beskjed i kommentarfelt her på bloggen, eller legg igjen en kommentar på FB-siden «Helga A Sriskantharajah, En vei gjennom livet». Hvis du ønsker en mer «privat» måte å overbringe bestilling og kontaktinformasjon kan du sende meg en e-post til helga.a.sri@gmail.com, eller en SMS på 93 00 81 41.

2 kommentarer om “Drømmen føles nærmere i 3D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s