Skulle gjerne hatt et selger-gen

En sniktitt inn i boka i dag… Vær så god 🙂

I dag skulle jeg ha gjort så mye! Så ble dagen egentlig bare borte vekk – og plutselig nærmer det seg sengetid for sånne som står opp før fuglene.

I dag har jeg leita fram navn og nummer til bokhandlere og biblioteker rundt i distriktet her. Forlaget har bedt om liste på dette for å ha som hjelpemiddel i promotering av boka mi. Det er ikke like lett alltid å vite om det har noe for seg å skrive opp en bedrift. Har ringt på flere telefonnummer til bedrifter som utad ser – og høres ut til å være en bokhandel, men som i det store og hele faktisk ikke finnes i det hele tatt. Da ble jammen jobben litt mer innviklet enn jeg hadde sett for meg.

Jeg har også i dag forsøkt å følge opp noen av dem som har sagt at de ønsker å forhåndsbestille boka mi. Forlaget ønsker nå også å få liste over de forhåndsbestillingene jeg har så langt, og da må jeg ha skikkelig informasjon på kjøperne, med både navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse, samt selvfølgelig det antall bøker den enkelte ønsker.

Nåvel – det er litt jobb, men det er moro. Det eneste jeg faktisk skulle ønske at jeg eide er et selger-gen! I en periode da ungene var små solgte jeg Tupperware – det var ikke helt ensidig en suksess, så jeg må forbedre meg 100 % nå!

Ja, ja. En dag av gangen, så kommer fremtiden seilende min vei. Ha en fin kveld, alle sammen.

2 kommentarer om “Skulle gjerne hatt et selger-gen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s