En vei gjennom livet blir til

Oi! Nå ble det plutselig alvor her. Her ramler plutselig en haug e-poster inn i innboksen. Det maler på, dag etter dag. Skal si jeg plutselig har fått litt å lese gjennom og tenke på. Nå er vi i full gang med arbeidet for å få boka mi ut i verden. Nesten før jeg har rukket å trekke pusten får jeg beskjed fra redaktøren at korrekturen er ferdig, og at vi nå er klare for å sende manuset videre til grafiker som skal sette boka i rett bokformat. Nå mangler bare noen flotte bilder av forfatteren, og så er det omslaget da…

Jeg må innrømme at dette egentlig er like skummelt som det er gledelig. Drømmen min er på vei til å vokse fra frø, til knopp til en vakker blomst. Og så er jeg så redd for å feile på veien – for jeg vil så gjerne at dere skal få se alle de fargene som lever i meg, gjennom de ordene jeg har satt sammen til dikt.

Nå er det først og fremst viktig å få informasjonen opp og ut – Jeg skal gi ut bok! Og så det som er like viktig – lære seg å tilby andre å kjøpe boka. Ohoi, kara! Her har forfatteren mye å lære på kort tid. Jeg tror jeg må ta på meg noen store sko. Men – jeg skal henge i stroppen og prøve å få læringskurven til å skyte i været, og så håper jeg selvsagt på hjelp fra alle rundt meg.

Jeg er stolt av den jobben jeg har lagt ned i boka til nå – og jeg er helt sikker på at alle kan finne et dikt som er satt sammen av ord som kan berøre dem.

Jeg håper at jeg kan få dele min palett med dere – så kan dere selv farge maleriet når dere føler ordene. Vil du dele farger og maleri med andre? Gi gjerne bort en bok i bursdagsgave eller julegave.

Vil du kjøpe min diktsamling, som foreløpig står med arbeidstittelen En vei gjennom livet?

Ta gjerne kontakt med meg på

E-post: helga.a.sri@gmail.com

SMS: 93 00 81 41

Kommenter i bloggen min: Skrivarguri.com

Eller send meg en melding i innboksen på Facebooksiden min: Helga A Sriskantharajah, En vei gjennom livet

Jeg trenger følgende informasjon: Fullt navn, mobilnummer, e-postadresse, postadresse – og det antall bøker du ønsker å kjøpe.

Lyrikkforlaget besørger utsendelse av forhåndsbestilte bøker. Boken vil koste 249 kr (+ port)

Og du – jeg blir glad langt inn i hjertet mitt om du vil dele denne informasjonen med dine venner, så kanskje også de deler med sine venner…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s