HUN TELLER!

8. mars – Kvinnedagen!

Noen sier at denne dagen er overflødig, at vi jo har det mye bedre i dag enn før. Kanskje glemmer de som sier det at ikke alle kvinner i verden har de samme rettighetene som oss. Det er stor forskjell fra Norge til andre deler av verden. Det er fortsatt slik at jenter ikke prioriteres – eller de nektes, til og med, å få en utdanning. Kvinner er prisgitt fedre, brødre, ektemenn og sønner hele livet. Vi kan da ikke bare sitte å se på det?

Men – hva kan vi gjøre? Hva kan lille jeg gjøre alene? Jeg har ikke makt til å endre situasjonen for kvinner i hele verden.

Nei – men… Jeg kan i det minste lufte tanken om at ikke alle er like heldige som meg. Jeg kan anerkjenne at jenter og kvinner rundt om i verden hver dag må kjempe for sitt liv og sine rettigheter. Og finner jeg en måte å hjelpe på, så kan du banne på at jeg skal hive meg på.

I omsorg og kjærlighet til alle jenter og kvinner, i familien, blant venner – i verden.

Jeg tror på oss!

Gratulerer med dagen!

2 kommentarer om “HUN TELLER!

  1. Ja, vi kan prøve å hjelpe der vi kan. Hi er heldig som bor i Norge.
    Gratulerer med kvinnedagen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s